PALLETIZER

PDU 2200

Bij Cobot Handling Systems automatiseren we processen om uw productie te optimaliseren. Onze mobiele PDU palletizer is een end-of-line oplossing voor het palletiseren & depallitiseren van diverse soorten dozen en producten.

De palletiseer-unit heeft minimale ruimte nodig en door de flexibiliteit inzetbaarheid is hij na een korte kalibratie op een andere productielijn inzetbaar. Evenals de robuuste uitstraling en de optionele opties, is de mobiele PDU2200 in bijna alle industrieën toe te passen om uw medewerkers te verlichten en het productieproces te versnellen.

Cyclustijden

De PDU2200 palletiseert 6-7 dozen per minuut, afhankelijk van het gewicht en doosafmeting. Ook bestaat de mogelijkheid voor Duel Pick-Up zodat de capaciteit verdubbeld wordt.

De PDU2200 is optioneel uitvoerbaar met:

Transportband / aan en afvoer: afhankelijk van het voor- en na traject is de palletiseer unit uit te voeren met een transportband welke aangestuurd wordt door middel van een frequentieregelaar;

7de externe as d.m.v. een liftkit: door een externe 7de as is het mogelijk om een europallet tot 2200mm te palletiseren;

Uitvoerbaar in volledig RVS: de PDU2200 is standaard voorzien van een stalen basisframe, welke gecoat is in RAL 7016. Afhankelijk van het toepassingsgebied is de PDU2200 ook te verkrijgen in volledig RVS;

Tussenvel unit: voor het verstevigen van de dozen laag op de pallet kan de PDU2200 voorzien worden van een tussenvel station waarbij de cobot zelf na iedere laag een tussenvel op de doos laag zal plaatsen.

Safety scanner: Standaard draait de Cobot op snelheden waarbij er geen extra restricties vereist zijn, wanneer de cobot sneller moet gaan palletiseren moet de PDU2200 voorzien worden van een safety scanner.

PDU 2200

Standaard is de mobiele PDU2200 voorzien van een UR10e met een payload van 12,5 kilogram en beschikt over een vacuüm-gripper. De unit is voorzien van een robuust onder frame met 2 palletplaatsen en ingebouwde fotocellen voor het detecteren van pallets. De besturingskast is in het Roestvaststaal uitgevoerd en voorzien van bedieningsknoppen en signaal verlichting voor de aanwezigheid van een pallet.